Toegankelijkheid

Verklaring inzake webtoegankelijkheid

Algemeen

Pictosign.nl geeft om al onze klanten en zet zich in voor het vergemakkelijken en verbeteren van de toegankelijkheid en bruikbaarheid van haar website, www.pictosign.nl (de "Website"), om ervoor te zorgen dat onze websitediensten en inhoud toegankelijk zijn voor personen met een handicap inclusief maar niet beperkt tot gebruikers van schermlezertechnologie. 

Vrijwaring

Houd er rekening mee dat we ons voortdurend inspannen om de toegankelijkheid en bruikbaarheid te behouden. Hoewel we ernaar streven om de website zo toegankelijk mogelijk te maken, kunnen sommige problemen worden ondervonden door verschillende ondersteunende technologie, aangezien het aanbod aan ondersteunende technologie breed en gevarieerd is. We waarderen uw begrip.

Neem contact met ons op

Als u op enig moment specifieke vragen of zorgen heeft over de toegankelijkheid van een bepaalde webpagina op de website, neem dan contact met ons op via e-mail op sales@pictosign.nl of telefonisch op +31 (0)85 0160186. Als u toch een toegankelijkheidsprobleem tegenkomt, zorg er dan voor dat u de webpagina en de aard van het probleem specificeert, en we zullen alle redelijke inspanningen leveren om die pagina of de informatie erop voor u toegankelijk te maken.

Bedankt voor het bezoeken.